29-05-10

Er was eens

Er was eens een blog dat ik gecreëerd heb lang geleden. Het is dan ook al lang geleden, heel lang geleden dat ik nog eens iets gepost heb. Van december 2008 om precies te zijn. Ondertussen is er, zoals een ADHD-er kennende, ontzettend veel gebeurt. Om dit allemaal in geuren en kleuren te gaan vertellen zou wat overdreven zijn maar de hoofdpunten wil ik juliie zeker en vast niet onthouden.

Het laatste dat ik gepost heb ging over ons huisje. We kregen de sleutel. Ondertussen wonen wij sinds 11 maanden in ons huisje. We hebben er 6 maanden hard in gewerkt. Vorige keer heb ik ook geschreven dat de werken minder ingrijpend waren maar dat was goed gelachen. De werken waren nog ingrijpender dan de vorige keer. Met het gevolg dat we nog niet klaar waren als we er in moesten. We hebben dan ook nog een tijdje gelogeerd op het eerste verdiep want de gelijkvloers was helemaal nog niet af. Ondertussen is dat allemaal opgelost en moet er alleen in de living nog geschilderd worden. Verder ben ik nu bezig met de kelder in orde te maken zodat al het werkgerief van de garage naar daar kan verhuizen. Want we gaan de garage verlengen met een 6-tal meter. Als dat klaar is kan het achterste chalet afgebroken worden. Je ziet, nog wel 't één en ander te doen.

Verder was ik op het ogenblik van mijn laatste blogje bezig met de opnames van Police Academy 9. Ondertussen is dat uiteraard ook volledig afgerond. Het waren hectische tijden want bij mijn examens in juli waren we ook aan het verhuizen. Met andere woorden: verhuizen, 'blokken' voor de examens, portfolio maken, stage doen, stageboek maken en ga zo maar door. Het is me wel gelukt en sinds 28/07/09 ben ik inspecteur interventie geworden bij de Lokale Politie Antwerpen, afdeling Centrum (aan 't stadspark). Vanaf 01/07/10 verhuis ik naar Berchem. Daar ga ik het wijkteam versterken. Of dat dat de ultieme droom is kan ik niet op antwoorden. Maar ik heb dat gedaan omdat ik september 'waarschijnlijk' terug ga studeren. Jaja, je leest het goed. Weeral een nieuw project. Ik wil graag een Bachelor maatschappelijk werk gaan volgen om daarna een masterdiploma te halen. Weeral ettelijke jaren zoet. Ben benieuwd, maar dit is nog niet 100% zeker. De plannen zijn er maar het uitvoeren is nog wat anders.

Ik heb nog wel wat te vertellen maar dat is voor één dezer dagen. Ik ga mijn best doen om dit nog eens bij te houden maar als notoire ADHD-er kan ik niks beloven natuurlijk, hihi.

17:14 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.