18-11-08

stage

Voila,

vandaag mijn laatste dag stage gehad. De interventienacht van vrijdag was niet spectaculair. Ik heb 3,5 uur staan schilderen bij de containers van het gemeentehuis van Schoten. Als je het VRT journaal hebt gezien van zaterdag zie je me nog op de achtergrond paraderen.

De evaluatie van mijn stage was goed. Nu nog hopen dat ik morgen mijn portfolio kan gaan halen. Ze hadden een achterstand, vandaar dus dat ik morgen zelf mag opdraaien voor het te gaan halen. Helemaal naar Nederland. Andrhalf uur rijden voor 2 stomme boekjes maar ik heb ze wel nodig want het is mijn eindwerk voor Deel 1. Ik zal voor alle veiligheid het nog maar even in Word maken want anders sta ik daar mooi als het toch niet is. Kl*te.

Volgende week een hele week examen. Pffff, ik zal blij zijn dat die week voorbij is. Dan zijn we 4 dagen thuis en hopelijk starten we op 3 december met deel 2.

Vanavond gaan we misschien weten of de koop van ons nieuwe huisje doorgaat of niet. Spannend afwachten dus. Morgen naar de bank om te zien hoe we het allemaal financieel gaan regelen en hopen dat ons huisje vlug verkocht wordt. Als er iemand gegadigd is laat maar iets weten hé. 0475/386.714. Meer info kan je vinden op mijn andere blog: http://huisjetekoop.skynetblogs.be

Grtz

x

17:03 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-11-08

stand van zaken

Ondertussen hebben we al onze testen afgewerkt van dagelijks werk. In het algemeen waren ze goed behalve de geïntegreerde oefening. Laat ons zeggen dat we even een offday hadden. Maar niks verloren want de examens moeten nog komen.

We zijn nu op stage, die ook al weeral bijna voorbij zijn. Vannacht hebben we interventie. Hopelijk is het een beetje spannend. De rest van de stage is al goed verlopen. Volgende week nog 2 dagen en dan kunnen we ons gaan voorbereiden op een heel week examen. 'k zal blij zijn dat die week voorbij zal zijn. Het zullen nog spannende tijden worden. In de eerste plaats de examens zelf maar ook de uitslag natuurlijk. In december start dat deel 2 van police academy hopelijk.

Oh ja, nog even een stand van zaken in verband met de verbouwingen. Eerst was het van 'we gaan verbouwen', dan gingen we iets anders kopen, we hebben zelfs even overwogen om te gaan bouwen. Dan zijn onze plannen even de koelkast in gegaan. Nu staan we weer op een punt om een ander huis te gaan kopen. 't vrouwke heeft gisteren naar een huis gaan zien. Een ongelooflijk groot huis, met heel veel mogelijkheden. Ook nog wel wat werk aan maar niet zoveel als waar we nu wonen. Maar wel precies wat we zochten en het is heel praktisch gelegen. We houden jullie op de hoogte.

Groetjes, want ik heb nog wel wat werk te doen. Ik moet 3 situatieverslagen gaan koppelen aan de theorie. Is weer een nieuwe uitvinding van 't school omdat we in het eerste deel geen project meer moeten indienen.

10:58 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |