12-10-08

The police party

Gisterenavond een stapje in de wereld gezet. En wat voor een stapje. Het was lang geleden dat ik het nog zo begaaid heb. Gisteren was het de police party in de Red & Blue in Antwerpen. Eerst lekker gaan eten, daarna nog eerst iets gaan drinken in de vuile was en dan naar de party. De alcohol ging goed naar binnen. Iets te goed. Om 2u, of was het 2.30u dan had ik het wel gehad. Ik ben dan maar wijselijk overgestapt naar plat water maar het kwaad was toen al geschied. Hoe meer water ik dronk hoe zatter dat ik werd precies. Om een uur of 4 ben ik dan naar het toilet gegaan, toen was er nog heel wat volk. De moment daarop dat ik terug in de zaal kwam was al dat volk zo goed als weg. Wat bleek? Het was ondertussen al 5.10u geworden. Oeps, iets meer dan een uur ben ik kwijt. Gewist van mijn harde schijf. Zelfs mijne BOB wist niet meer waar ik was en die was al doorgereden. Gelukkig voor mij is hij teruggedraaid na mijn telefoontje. Tegen 5.45u was ik dan thuis. De hoofdpijn is uitgebleven maar mijn maag destemeer was niet happy met de fratsen van gisteren. Op dit ogenblik is gelukkig dat euvel al verholpen, maar het heeft wreed lang geduurd vandaag. Volgende maand is het de volgende party maar dan ga ik het wat kalmer aan doen denk ik. Ne mens wordt al een dagje ouder hé.

Mijn scheenbeenvliesontsteking is allesbehalve voorbij. Maandag terug naar de dokter om een nieuw voorschrift te vragen om vrij van sport te zijn. Donderdag hebben we onze politietesten gehad. Die waren zeer behoorlijk (34/40). Donderdag ook onze test dagelijks werk gehad van EHBO. Zeer amusant. Ze hadden een ongeval nagebootst met een stuk of 8 slachtoffers. We waren met een groepje van 6 man dat heel die rotzooi mocht opkuisen. Wat een ravage. Ik heb me ontfermd over een dame met een slagaderlijke bloeding. Een man of 3 moest gereanimeerd worden en dan hadden we nog een bullebak die we moesten verwijderen van het toneel want die was nog iemand anders in elkaar aan het rammen. De boel stond behoorlijk op stelten maar we hebben het er allemaal goed van afgebracht.

Nog 3 weekjes en dan zijn we 2 weken op stage. Ik kijk er echt naar uit. Daarna nog een weekje examens en dan zit het eerste deel er al op. 30/10 hebben we onze eedaflegging. Ben eens benieuwd hoe dat gaat verlopen.

I keep you in touch

xxx

00:36 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.