30-09-08

Uitslag

Gisteren stond de uitslag van het lopen in de Gazet van Antwerpen. Ik was 755ste van de 2117 lopers in een tijd van 48min53sec. Niet slecht, hiermee overtref ik mijn beste resultaat op de 10 km. Ik heb alleen wat last van mijn scheenbeen en kuit, dus moet ik het tegen vrijdag wel iets rustiger aan doen zodat ik niet al te veel last heb voor de halve marathon.

Vandaag hebben we weer modulaire testen. Daarmee dat ik zo vroeg ben opgestaan. Nog een dik half uurtje leren en dan wegwezen.

Grtz

06:03 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-09-08

Acute Alzheimer

Hier zijn we weer. Deze week een fameuze opstoot gehad van acute Alzheimer. Het begon vorige week zondag. Ik was mijn boekentasje aan het maken en mijn kleding bijeen te nemen voor de dag nadien. Wat bleek? Nergens mijn graadteken en naamplaatje te vinden. Om gek van te worden. Maandag op school, ook nergens te vinden. Dinsdag niet en woensdag is het opgedaagd wonder boven wonder. Ik moest iets in mijn kastje leggen en wat lag daar? Jawel, de rommel waar ik al drie dagen op zoek naar was.

En zo volgde de dagen elkaar op waar ik steeds wel iets had van waar heb ik dat nu weer gelegd. Donderdagavond was ik weer mijn boekentas aan het maken en ik vond de cursus niet die we 's anderendaags nodig hadden. Een half uur, een uur aan het zoeken. Even bellen naar een klasgenoot dan maar. Oh, die cursus, daar hebben we geen cursus van. Om dood te vallen, zoeken en nog eens zoeken naar iets dat niet bestaat. En dan moet je weten dat die dat in 't begin van de week al 3 keer gezgd had dat we daar geen cursus van hebben. Jeezus, wat moet ik met mezelf.

Vandaag heb ik reeds een voorbereiding genomen voor de halve marathon van vrijdag. Ik ben de 10km Dwars door Mechelen gaan lopen. Ik was al blij dat ik juist onder het uur zou binnenkomen maar mijn resultaat overtrof mijn stoutste verwachtingen. Wel precies 49 minuten heb ik er over gedaan. Zelfs mijn besttijd. Ik schrok me een hoedje want de laatste maanden had ik nog steeds niet het niveau gehaald van voor mijn accidentje. Nu, ik was doodmoe toen ik over de finish liep en vrijdag moet ik dan nog eens meer dan het dubbele lopen. Hoe ik dat ga doen weet ik nog niet. Dinsdag en woensdag hebben we lopen, ga ik gewoon wat meelopen zodat ik me niet te hard forceer en vrijdag maar een lap op geven zeker.

Wordt vervolgd...

22:56 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-09-08

short message

Even vlug een kort briefje posten. Wat is er de laatste week zoal gebeurd? Ik ben officeel tot klasverantwoordelijke gekozen met 21 van de 22 stemmen. We hebben vandaag een gesprekje gehad met de opleider en volgende week moet ik naar de directeur om het helemaal een officieel karakter te geven.

Vorige vrijdag hebben we modulaire testen gehad. De eerste 4 van de stuk of 16. Vrijdag was het evolutie v/d politiediensten, communicatie, bevoegdheden van een agent en gemeenschapsgerichte politiezorg.Ik moet zeggen dat ze vrij goed gingen nu nog wachten op de punten. Voor  de rest vallen mijn punten heel goed mee, ook van de andere vakken. Mijn vrouwke heeft al gezegd dat ik vroeger zo moest studeren zoals ik nu doe dan had ik unif kunnen doen, hihi.

Oh ja, ik heb me vandaag laten overhalen om op 03/10 de halve marathon mee te lopen, pff. Ik word al moe als ik er aan denk. Ben vandaag al maar gaan oefenen en dat sloeg al direct tegen. 5km in 28:17 min. Dat is ver onder mijn niveau dan voor ik mijn hiel had gebroken. Maar er is beterschap op komt. Ik heb besloten om het terug wat sportiever te gaan doen. Minimaal terug 3 x week gaan lopen en ja hoor vanaf morgen ga ik terug een poging doen om te stoppen met roken. Ik hoop dat het dan een beetje beter zal gaan. I'll keep you in touch.

Ik ga afsluiten want ik heb nog wat werk te doen. Samenvattingen maken voor de modulaire testen van volgende week dinsdag. Voorrechten en immuniteiten, identiteit van een persoon opnemen en identiteitskaart staat er op het menu.

See you

x

20:56 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-09-08

Killing fields

Zoals ik al zei was het vrijdag dus een moordende dag met die 4 uur sport achter elkaar. Alhoewel de eerste 2 uur vrij rustig was, we hadden vrij van sport en mochten kiezen welke sport we deden. Daarna was het 2 uur zelfverdediging en dat wecht niet van de poes. Resultaat was dat ik na de opwarming zonder direct iets te voelen mijn knie lichtjes had verdraaid. Bij de eerste oefening was het al raak. We moesten een achterwaartse val maken en terug rechtkomen (zonder handen). Bij het rechtkomen voel ik dus ineens een pijnscheut in mijn knie en direct erachter mijn lies. Gedaan met de training. Ondertussen is hat al wat beter maar ik heb schrik voor morgen want dan hebben we weer 2 uur verdedigingstechnieken.

Vrijdag hebben we onze eerste 4 testen van dagelijks werk. Ik ben er klaar voor. Samenvattingen zijn al in orde dus regelmatig lezen is de boodschap.

Oh ja, we hebben een vouwcaravan gekocht (Rapido Export) en hebben hem vandaag in de tuin open gezet met voortent en al. Wat een zee van ruimte. Ik kijk al uit naar volgend jaar om te gaan kamperen. In het begin is het wel echt puzzelen hoe dat ding in elkaar zit hoor maar uiteindelijk is het allemaal wel meegevallen. Alleen, de volgende keer sta ik er wel alleen voor. We hebben de buizen allemaal maar een numeerke gegeven. Alleen te hopen dat we volgend jaar nog aan de nummers aan uit kunnen.  

Allé, ik ga nog wa huiswerk maken

see you

x

22:48 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-09-08

 

Hier ben ik al weer, zoals beloofd. Heb nog even wat tijd voor ik naar de academy gaan. Het lijkt een saaie dag te worden. 4uur boorddocumenten en 4 uur slachtofferbejegening. Op zich zijn het wel interessante vakken maar de fut is er wat uit. De lichamelijke vakken beginnen hun tol te eisen precies. Het ene vak is nog niet gedaan of het andere is er al. Vrijdag wordt het een moordende dag. Laatste 2 uur van de voormiddag L.O. en de eerste 2 van de namiddag, geweldbeheersing. Geloof me dat gaat sterven worden. 4 uur achter elkaar. En daarna nog 2 uurtjes prioritaire voertuigen. Het is te hopen dat het praktijk wordt of meer dan de helft ligt te maffen in de klas.

Eergisteren is de stemming verlopen van de klasverantwoordelijke. Ik was dit voorlopig ad interim maar ik heb een zwaar vermoeden dat dit zo gaat blijven. Ik vind dat nu niet zo erg. Ik doe dat wel graag.

Vorige week hebben we voor het eerst het verkeer gaan regelen. Dat was nu eens echt leuk se. Volgende week waarschijnlijk nog eens en de 23ste hebben we examen van dat vak. Volgende week vrijdag hebben we 4 testen maar dat zal wel gaan denk ik. De samenvattingen zijn al klaar dus het is maar gewoon wat leren en lezen.

Vanaf volgende week gaan we terug naar de dansles. Dat is meer dan 10 jaar geleden. 'k ben eens benieuwd. We gaan de Master Classics volgen dat is een extra curus voor na de vergevorderden. Aangezien we 7 jaar wedstrijd hebben gedanst zou dit normaal toch moeten lukken. Ook fysiek zou dit geen probleem mogen zijn voor mij omdat we zoveel sport krijgen.  

Zo, ik ga vertrekken. Als de uitslag er is van de verkiezing laat ik zeker iets weten.

Groetjes

x

07:09 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-09-08

long time no see

Oeioeioeioei, wat is het lang geleden dat ik nog eens heb geblogd. Mijn excuses voor de trouwe fans. Ik heb ook nu pas gezien dat ik nog een fan had die in juni een reactie had geplaatst. Ik zal hem maar een mailtje sturen zodat hij weet dat ik nog besta. Tja, dat heb je met ADHD-erkes hé. Volle moed aan beginnen om daarna als een blok stil te vallen.

Hoe gaat het nu met mij? Wel, relatief goed. Ik ben nog altijd even hopeloos is plannen, organiseren en andere kwalen die eigen zijn aan ADHD maar voor de rest gaat het prima. Ondertussen is police academy 8 van start gegaan. Den 1ste juli ben ik de politieschool binnen gegaan en ondertussen zijn we dus 2 maanden verder. Tot hiertoe (altijd met 2 woorden spreken hé, hihi) gaat het goed. We zijn sinds kort begonnen met zelfverdedigingstechnieken en ik moet zeggen dat dit toch wel wat van mijn fysiek vergt. Als ik naar de klas kijk ben ik ook niet meer van de jongste hé. Ik ben de 4de oudste van de klas (van 22) en de jongste zou mijn dochter kunnen zijn (als ik vroeg was begonnen). Maar we slaan er ons wel door. Donderdag hebben we onze eerste coopertest op punten. Ik moet 2100m halen in 12 minuten om de helft te halen. Normaal gezien haal ik dat op mijn sloefen maar van 't weekend heb ik weer een astma-opstoot gekregen. Ik hoop dat het tegen donderdag beter is.

Mijn jongste dochter is ondertussen ook getest en de appel valt niet ver van de boom. Ze heeft heel wat ADHD kenmerken en ze heeft er eigenlijk genoeg om van ADHD te kunnen spreken. Toch niet onbelangrijk omdat we ze dan beter kunnen helpen met haar school. We hebben vandaag het verslag gekregen van de dokter zodat we die gegevens ook aan 't school kunnen geven zodat ze goed kan opgevolgd worden van in het begin. We gaan nu moeten afwachten hoe haar resultaten zijn. Laat ons hopen dat alles gunstig evolueert.

Eigenlijk zouden we onze zoon ook moeten laten testen. Niet dat hij problemen heeft op school maar bij hem zijn het vooral zijn sociale karakterstoornissen die hem parten spelen. Op dat punt heeft mijn dochter mijlenver voorsprong.

Voor de rest loopt het hier zijn gangetje. Ik ga mijn best proberen te doen om terug ne keer regelmatiger te bloggen. Het is in ieder geval toch terug een start nietwaar? Allé, ik ga mijn beddeke opzoeken want morgen is het weeral vroeg dag.

Grtz aan al mijn trouwe fans wie het ook allemaal moge wezen

xxx

23:26 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |