22-09-08

short message

Even vlug een kort briefje posten. Wat is er de laatste week zoal gebeurd? Ik ben officeel tot klasverantwoordelijke gekozen met 21 van de 22 stemmen. We hebben vandaag een gesprekje gehad met de opleider en volgende week moet ik naar de directeur om het helemaal een officieel karakter te geven.

Vorige vrijdag hebben we modulaire testen gehad. De eerste 4 van de stuk of 16. Vrijdag was het evolutie v/d politiediensten, communicatie, bevoegdheden van een agent en gemeenschapsgerichte politiezorg.Ik moet zeggen dat ze vrij goed gingen nu nog wachten op de punten. Voor  de rest vallen mijn punten heel goed mee, ook van de andere vakken. Mijn vrouwke heeft al gezegd dat ik vroeger zo moest studeren zoals ik nu doe dan had ik unif kunnen doen, hihi.

Oh ja, ik heb me vandaag laten overhalen om op 03/10 de halve marathon mee te lopen, pff. Ik word al moe als ik er aan denk. Ben vandaag al maar gaan oefenen en dat sloeg al direct tegen. 5km in 28:17 min. Dat is ver onder mijn niveau dan voor ik mijn hiel had gebroken. Maar er is beterschap op komt. Ik heb besloten om het terug wat sportiever te gaan doen. Minimaal terug 3 x week gaan lopen en ja hoor vanaf morgen ga ik terug een poging doen om te stoppen met roken. Ik hoop dat het dan een beetje beter zal gaan. I'll keep you in touch.

Ik ga afsluiten want ik heb nog wat werk te doen. Samenvattingen maken voor de modulaire testen van volgende week dinsdag. Voorrechten en immuniteiten, identiteit van een persoon opnemen en identiteitskaart staat er op het menu.

See you

x

20:56 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.