10-09-08

 

Hier ben ik al weer, zoals beloofd. Heb nog even wat tijd voor ik naar de academy gaan. Het lijkt een saaie dag te worden. 4uur boorddocumenten en 4 uur slachtofferbejegening. Op zich zijn het wel interessante vakken maar de fut is er wat uit. De lichamelijke vakken beginnen hun tol te eisen precies. Het ene vak is nog niet gedaan of het andere is er al. Vrijdag wordt het een moordende dag. Laatste 2 uur van de voormiddag L.O. en de eerste 2 van de namiddag, geweldbeheersing. Geloof me dat gaat sterven worden. 4 uur achter elkaar. En daarna nog 2 uurtjes prioritaire voertuigen. Het is te hopen dat het praktijk wordt of meer dan de helft ligt te maffen in de klas.

Eergisteren is de stemming verlopen van de klasverantwoordelijke. Ik was dit voorlopig ad interim maar ik heb een zwaar vermoeden dat dit zo gaat blijven. Ik vind dat nu niet zo erg. Ik doe dat wel graag.

Vorige week hebben we voor het eerst het verkeer gaan regelen. Dat was nu eens echt leuk se. Volgende week waarschijnlijk nog eens en de 23ste hebben we examen van dat vak. Volgende week vrijdag hebben we 4 testen maar dat zal wel gaan denk ik. De samenvattingen zijn al klaar dus het is maar gewoon wat leren en lezen.

Vanaf volgende week gaan we terug naar de dansles. Dat is meer dan 10 jaar geleden. 'k ben eens benieuwd. We gaan de Master Classics volgen dat is een extra curus voor na de vergevorderden. Aangezien we 7 jaar wedstrijd hebben gedanst zou dit normaal toch moeten lukken. Ook fysiek zou dit geen probleem mogen zijn voor mij omdat we zoveel sport krijgen.  

Zo, ik ga vertrekken. Als de uitslag er is van de verkiezing laat ik zeker iets weten.

Groetjes

x

07:09 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.