01-09-08

long time no see

Oeioeioeioei, wat is het lang geleden dat ik nog eens heb geblogd. Mijn excuses voor de trouwe fans. Ik heb ook nu pas gezien dat ik nog een fan had die in juni een reactie had geplaatst. Ik zal hem maar een mailtje sturen zodat hij weet dat ik nog besta. Tja, dat heb je met ADHD-erkes hé. Volle moed aan beginnen om daarna als een blok stil te vallen.

Hoe gaat het nu met mij? Wel, relatief goed. Ik ben nog altijd even hopeloos is plannen, organiseren en andere kwalen die eigen zijn aan ADHD maar voor de rest gaat het prima. Ondertussen is police academy 8 van start gegaan. Den 1ste juli ben ik de politieschool binnen gegaan en ondertussen zijn we dus 2 maanden verder. Tot hiertoe (altijd met 2 woorden spreken hé, hihi) gaat het goed. We zijn sinds kort begonnen met zelfverdedigingstechnieken en ik moet zeggen dat dit toch wel wat van mijn fysiek vergt. Als ik naar de klas kijk ben ik ook niet meer van de jongste hé. Ik ben de 4de oudste van de klas (van 22) en de jongste zou mijn dochter kunnen zijn (als ik vroeg was begonnen). Maar we slaan er ons wel door. Donderdag hebben we onze eerste coopertest op punten. Ik moet 2100m halen in 12 minuten om de helft te halen. Normaal gezien haal ik dat op mijn sloefen maar van 't weekend heb ik weer een astma-opstoot gekregen. Ik hoop dat het tegen donderdag beter is.

Mijn jongste dochter is ondertussen ook getest en de appel valt niet ver van de boom. Ze heeft heel wat ADHD kenmerken en ze heeft er eigenlijk genoeg om van ADHD te kunnen spreken. Toch niet onbelangrijk omdat we ze dan beter kunnen helpen met haar school. We hebben vandaag het verslag gekregen van de dokter zodat we die gegevens ook aan 't school kunnen geven zodat ze goed kan opgevolgd worden van in het begin. We gaan nu moeten afwachten hoe haar resultaten zijn. Laat ons hopen dat alles gunstig evolueert.

Eigenlijk zouden we onze zoon ook moeten laten testen. Niet dat hij problemen heeft op school maar bij hem zijn het vooral zijn sociale karakterstoornissen die hem parten spelen. Op dat punt heeft mijn dochter mijlenver voorsprong.

Voor de rest loopt het hier zijn gangetje. Ik ga mijn best proberen te doen om terug ne keer regelmatiger te bloggen. Het is in ieder geval toch terug een start nietwaar? Allé, ik ga mijn beddeke opzoeken want morgen is het weeral vroeg dag.

Grtz aan al mijn trouwe fans wie het ook allemaal moge wezen

xxx

23:26 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.