24-04-08

 

Bijna een maand is het geleden dat ik nog eens geblogd heb. De fut is er wat uit en ik weet niet veel nieuws te vertellen. Momenteel zit ik weer in een dipje. Ik voel me niet goed in mijn vel, ik doe niet veel in huis terwijl er hopen werk ligt maar ik kan mezelf niet motiveren om er aan te beginnen. Alles is teveel. 't zal wel overwaaien zeker?

Wat is er in die maand allemaal gebeurt? We zijn op reis geweest. Een weekje naar Tenerife. Heel goed weer gehad en het hotel was ook goed.

Ons Yolien heeft haar eerste communie gedaan zondag. Het was een gezellig feestje met de familie en onze beste vrienden.

Mijn voet is al iets beter maar lopen zit er nog altijd niet in. Moet morgen terug naar de dokter. Hopelijk zegt die eens iets nuttig want ik baal er van.

Voila, 't was niet veel en heel kort maar dat is nu precies hoe ik me voel, ROT. Soms heb ik het gevoel dat ik van deze aardbodem wil verdwijnen. Gewoon opgelost, niets meer of minder.

14:10 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Benson,

Ik heb net je blog gevonden toen ik wat aan het surfen was.
Heb er nog maar weinig van gelezen, maar weet 'm terug te vinden :-)
Ik kwam op de pagina waar je eind 2007 helemaal vol bent van goede voornemens. Het enthousiasme spat van het scherm af. Leuk om te lezen!

En toen ik doorklikte naar je voorpagina, las ik dat je laatste bericht geschreven is in april dit jaar. Je hebt een dip lees ik.

Ik ben benieuwd hoe het nu met je is...
Laat je wat horen?

Groetjes,
Suus

Gepost door: Suus | 16-06-08

De commentaren zijn gesloten.