16-02-08

Stoet van Echternach

Ken je die? 3 stappen vooruit en 34 terug. Zo is het met mijne stomme poot ook. Ik ben nu 4 weken uit het gips en het loopt weer van geen meter. Was in het begin van de week iets te euforisch denk ik. Naarmate de week vorderde ging het van kwaad naar erger. Vrijdag zat ik bij de kinesiste, nog 2 keer en ik ben er van af, en vroeg haar dat het normaal was dat ik nog steeds zo moeilijk kon stappen. Ze vroeg of mijn voet dik was. Ergens een domme vraag want ze masseert dagelijks mijn voet en dan zou ze dat toch moeten gezien hebben, tenzij er nog niets aan de hand was op dat moment.  Enfin, 's avonds toen ik in de zetel zat dacht ik er terug aan om eens te kijken en jawel hoor, aan de linkerkant van mijn enkel was het opgezwollen. Ik dacht van: het zal wel normaal zijn want ik zit nu ook niet bepaald stil overdag maar toen ik vanmorgen opstond was die nog steeds dik. Dus, conclusie: die stomme poot weigert absoluut alle medewerking om te genezen. Kan ik maandag terug een afspraak maken met de dokter.

Ook de bouwplannen zijn van dezelfde stoet. Heel de week gezweet en gezwoegd om prijzen op te vragen om dan doodleuk te horen te krijgen dat ze het toch absoluut niet ziet zitten om nog 30 jaar af te betalen.  Met andere woorden gaat het hele boeltje niet door. Kunnen we ons, allé ik dan toch, terug concentreren op het verbouwen van ons bestaande huisje. Kot afbreken, zolder bouwen (laten bouwen), terras aanleggen en tuin. Laat de offertes maar weer komen. Pfff, en al die bouwvergunningen aanvragen. Ik zou niet weten hoe ik daar zelf aan moet beginnen. Ik zal maandag nog maar eens naar de technische dienst van onze gemeente gaan. Ze zullen wel zeggen: daar hebt ge die handige kluns weer, hihi.

Ze heeft me beloofd dat als ons huisje afbetaald is (het eerste stuk dan toch) dat we met ons tweetjes op reis gaan naar een ver land. Ik kijk er al naar uit. Joepie, over 10 jaar is het zover. En toch zie ik ze nog graag hoor, whoehaha. Wat zou ik zonder haar doen?

Kortom, ze weet me wel bezig te houden. Alleen moet ik normaal gezien dinsdag terug beginnen werken, tenzij mijnheer doktoor hier anders over beslist. We will see.

Ik heb het gevoel dat ik steeds over dezelfde zaken bezig ben. Dat is eigenlijk ook heel normaal want voor de rest ben ik ook met niets anders bezig. Al de rest ligt compleet stil. HBL, webdesign, bureau opkuisen en ga zo maar voort. Het ligt in een hoekje om in de toekomst (wie weet wanneer) nog eens op te rakelen.

21:17 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.