18-01-08

Oei, oei

Het is weeral een tijd geleden dat ik nog eens iets geschreven heb. Ik heb het de laatste week heel druk gehad. Vooral met de Wii dan. De wat? Ja de Wii, een spelcomputer. Het vrouwke had voor de gasten een spelletje gaan halen 'Astrix en Obelix op de Olympsche Spelen'. Niet te doen gewoon, en verslavend dat dat is. Enfin, Ik ben al helemaal rond geraakt en nu is de fun er eigenlijk wel af. Ergens wel goed want nu is het spelen weer wat getemperd. Dat is de reden dat ik zo'n toestel niet in huis wou want ik kan mij daar uren mee bezighouden tot grote ergernis van mijne halve trouwboek en de kinderen soms.

Oh ja, deze week heb ik mijn laatste examen voor de politie afgelegd. Benieuwd of ik geslaagd ga zijn. Als dit het geval is dan kan ik naar de Police Academy, hihi. Moet ik nog eens even gaan kijken welk personage ik ben, whoeaa.

Vandaag naar het ziekenhuis geweest. Eindelijk zonder plaaster. Geeft wel een raar gevoel hoor en ik durf er amper op staan. Vanaf dinsdag moet ik 5x per week naar de kinesist. Heb voor alle veiligheid nog maar een kruk in gebruik, kwestie om niet om te vallen en iets anders te breken.

Ondertussen ook nog wat lezen voor de persoonlijke ontwikkeling nietwaar. "The Secret" een absolute aanrader. De DVD moet ik nog zien en het werkboek moet ik ook nog aan beginnen maar wacht maar. Tegen het einde van het jaar is mijn leven niet meer hetzelfde. Doet me nog aan denken om alles nog eens op een rijtje te zetten waar ik van droom. Alles begint bij een gedachte en het geloof er in. Als dat er is komt de rest vanzelf. De wet van de aantrekkingskracht noemen ze dat. Ik hou jullie op de hoogte.

19:31 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.