27-12-07

Vanallesenogwa

eten, eten en nog eens eten dat is wat er deze afgelopen dagen is gebeurd. Tja dat heb je met die feestdagen. En die kilootjes komen er maar bij want ik kan niet naar de fitness.

Morgen terug naar het ziekenhuis. Hopelijk krijg ik dan een blok aan mijn been waar ik wel op mag lopen want het begint mijn keel uit te hangen. Alles doet zeer behalve de hiel die ik eigenlijk gebroken heb, straf hé. Mijn handen doen pijn van de krukken, mijn armen zijn stijf van mijn gewicht te moeten dragen op die krukken. Mijn heup en ribben doen pijn van de val die ik vorige zaterdag heb moeten ondergaan. Kortom, miserie troef maar we blijven lachen (soms wel groen).

Ondertussen zijn we aan het plannen wat we zouden kunnen doen met het geld dat we van mijn schoongrootouders gekregen hebben. Dat was een aanzienlijk grote som dat we dit jaar gekregen hebben. Plots komen er weer een aantal zaken naar boven die we kunnen doen (bijleggen voor een andere auto, één mét airco ipv arko (Alle Ramen Kunnen Open), een veranda, aanleg van de tuin. Doet me er aan denken dat ik nog eens moet gaan kijken wanneer het bouwbeurs is.

 

09:09 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.