10-12-07

Oei, Oei

Oei, oei, is het weeral zolang geleden dat ik nog eens op mijn blog geschreven? Hoogtijd dus om nog eens te schrijven. Heb positieve reacties gekregen van mijn blog en dat altijd plezier, nietwaar? Ik ben dan ook van plan op dit elan door te gaan. Dus als je het even niet ziet zitten geef me maar een seintje en je ziet het leven weer rooskleurig(er). Ik heb trouwens alle tijd nu want ik heb vrfijdag weer wat aangevangen.

Mijn lieftallig vrouwke vond het een superidee dat ik vrijdag wat zou klussen in huis. Het was alweer wat geleden en ze vond het hoogtijd. Dus bij deze ben ik er ingevlogen alleen na de tweede klus vond de ladder het absoluut nodig om hier een stokje voor te steken. Het eerste klusje had ik al succesvol afgemaakt namelijk de lamp boven in de bergkamer te maken. Er was een draadje los en dat moest er natuurlijk terug in anders staat dat knopke om aan te steken er voor niets. Dan naar beneden. Onder de koepel is er een klein plaatsje dat afgemaakt is met mooie latjes. Blijkbaar vond er één latje het nodig om te veranderen van plaats met een gaatje tot gevolg. 'k zal dat rap ne keer fixen sé. Ik pak de ladder, kruip naar boven en wil dat verdomde latje terug omdraaien. Nog voor ik het latje kon aanraken vond de ladder het nodig om te gaan lopen vooraleer ik er af was. Nog nooit zo rap van een ladder gesprongen met een verkeerde landing als gevolg. Ik ben in volle vlucht recht op mijn linkerhiel terecht gekomen en heb een hielbreuk opgelopen. Zomaar, stond in de aanbieding pff.

Allé hup, een paar mensen opgebeld en uiteindelijk kon een vriend mij uit de nood helpen. Ze waren samen aan 't shoppen, nu ze eindelijk eens samen thuis waren, en dan stoor ik hun nog, ocharme. Enfin de spoed binnen. Fotootje hier, scannertje daar en dan naar orthopedie. Leuke verpleegstertjes daar by the way. Ik heb wel beloofd aan hun om een paar handtekeningskes van mijn broer mee te nemen als ik binnen 3 weken terug moet voor ne nieuwe plaaster. Ik heb hem zelf mogen kiezen en heb dan maar ineens gekozen om al in de stemming te komen. Jaja, ik zit nu met ne plaaster met kerstboompjes en kerstmannekes. Ongelooflijk wat ze tegenwoordig allemaal hebben.

Moraal van het verhaal. Ik ben niet gemaakt om te klussen maar als ik dat zeg dan is het kot weer te klein whoeaahhh. Ik ben ieder geval de eerste 5 weken gerust (gnif, gnif).

Ik heb nu in ieder geval alle tijd om nu eens eindelijk mijn cursus 'website bouwen' verder te zetten. Verder heb ik nu ook de tijd om mijn open deurdag voor te bereiden. Na 4 jaar Herbalife te doen wordt het hoog tijd om daar eens eindelijk werk van te maken. We hebben genoeg gespeeld nu. De bedoeling van herbalife is om uw dromen waar te maken en dat is absoluut mogelijk maar dan moet je er wel iets mee doen op een constructieve manier. Niets zoals ons. Maar dat is verleden tijd. Tijd voor actie en dat starten we met een Grand Opening in januari. Ook zal er maandelijks een Today komen met het reilen en zeilen van Herbalife en Besa Wellness natuurlijk.

Eén van de eerste dingen om succes te hebben is een doel hebben in je leven. Wel, dit is mijn doel: Mijn doel is om financieel onafhankelijk te zijn op mijn veertigste (nog 5,5 jaar dus). Dit wil ik doen door anderen (liefst met mensen die mij heel dierbaar zijn, maar ook anderen) te helpen om hun dromen mee te verwezenlijken. Ik wil mensen begeleiden naar een betere lichamelijke, psychische en financiële gezondheid. Is het niet prachtig dat er dan ook nog eens een bedrijf bestaat waar wij mee samenwerken waar dit alles mogelijk is? Ongelooflijk. Voor het eerste deel van 2008 is mijn doel om 10 supervisors mee naar Barcelona (juni 2008) te nemen om hun te laten zien welke dromen zij waar kunnen maken. Het tweede deel van 2008 is mijn doel om die 10 personen mee te begeleiden naar hun succes. Ik nodig iedereen dan ook uit, ook die mijn blog lezen,  om samen het pad van succes te bewandelen. Ik kan u garanderen dat uw leven niet meer hetzelfde zal zijn (in positieve zin dan hé).  Om af te sluiten wil ik jullie dit niet onthouden:

De man in de spiegel

Als je krijgt wat je wilt in je gevecht om je ijdelheid en de wereld je voor een dag tot Koning maakt, zoek dan een spiegel en kijk naar jezelf en vraag je af wat die Man te zeggen heeft.

Het is niet zijn vader, moeder of vrouw aan wiens oordeel hij zich moet onderwerpen, want het oordeel dat in zijn leven het meest telt, is dat van de Man die hem aankijkt.

Dat is diegene die zich goed moet voelen. Vergeet alle anderen, want uiteindelijk gaat het om die Man. Je hebt de gevaarlijkste en moeilijkste test gehaald, als de Man in de spiegel je vriend is.

Je kunt iedereen jarenlang voor de gek houden en al gaande schouderklopjes krijgen, maar uiteindelijk resten pijn en tranen als je de Man in de spiegel bedrogen hebt.

16:02 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.