27-11-07

What a feeling

Wat een gevoel dat ik de laatste dagen heb. Ongelooflijk !!!!!Ben van 't weekend naar een training geweest over persoonlijke groei en daar zijn mijn ogen open gegaan. 4 jaar heb ik er over gedaan om er achter te komen dat onze situatie zijn dieptepunt heeft bereikt. Ben ik daar pessimistisch over of depri? Nee totaal niet, integendeel. Alles heeft een reden en niets is toevallig. Dit heeft zo moeten zijn. Het is gewoon hoe dat je er mee omgaat.

Ik heb van 't weekend de beslissing genomen dat 2008 een ommekeer zal worden in mijn bestaan. Mijn leven zal niet meer hetzelfde zijn. Ik heb een aantal doelen op papier geschreven en vanaf nu zal ik daar ook naar leven om deze te behalen wat er ook gebeuren mag. Niemand, maar dan ook niemand zal in de weg staan om deze effectief te kunnen behalen. Wie niet mee gaat, zal helaas achter blijven. Maar ik ben er zeker van dat de personen die mij nauw aan het hart liggen in mijn kielzog worden meegesleurd naar het succes.

Wie volgt er mij? Maak even een optelsommetje hoe de laatste 5 of 10 jaar van je leven was? Ben je tevreden, (kijk hiervoor heel diep naar jezelf en lieg je niets voor, wees heel eerlijk met jezelf. Je hebt er niets aan dat je doet alsof), waar je nu staat of zeg je: "hm niet direct, het is tijd om er iets aan te doen". Stel dan de volgende vraag: "Waar wil ik binnen 5 of 10 jaar staan?" Wel het is heel simpel als je iets wil veranderen dat moet je het NU doen want anders sta je binnen 5 of 10 jaar nog steeds op hetzelfde punt. Ik heb mij die vraag 4 jaar geleden gesteld en heb er spijtig genoeg niets aan gedaan om iets te veranderen met het gevolg dat ik nog steeds op hetzelfde punt sta of zelfs nog lager en nu heb ik er schoon genoeg van. Ik heb mij nu de vraag terug gesteld en ik weet in het diepste van mijn hart dat ik binnen 5 jaar mijlenver weg ben van het leven dat ik nu heb, uiteraard in positieve zin.

Ik heb het besluit genomen dat ik er alles aan zou doen om ook andere mensen dit gevoel te laten krijgen. Ik zal deze mensen helpen om hun leven een andere, positieve, wending te geven. Mensen in mijn directe omgeving, en ook andere natuurlijk,  die open staan voor verandering. Die mee willen groeien naar een hoger level in hun bestaan. Klinkt dit een beetje raar? Zou kunnen, maar het is in mijn gedachte geprint. Het verlangen is obsessief groot, alsook het geloof er in. 

Stilstaan is achteruit gaan. Het is gemakkelijk om in je eigen vertrouwde omgeving te blijven. Lekker knus bij de andere grijze massa. Maar eenmaal je uit je comfortzone bent  geklauterd, ligt er een volledige nieuwe wereld open. Dan pas besef je eigenlijk wat je al die tijd hebt gemist. Lees even de spreuken die ik links heb neergepend en je weet wat ik bedoel.

Hou alvast mijn blog in de gaten want ik zal de komende dagen jullie laten meegenieten van mijn persoonlijke groei en wil jullie ook de informatie enb tips meegeven die ik nu gebruik.

16:25 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.