18-11-07

Life sucks

G@#Schreeuwen!!!mme, zit ge een heel artikel te schrijven en als ge het wilt versturen is het plotseling verdwenen.

Enfin, kunnen we terug van nul beginnen, pokkesysteem. Hoe was ik nu weeral begonnen? Ah ja, Vroeeeeemmm, mijn gedachte gaan weer tegen 300/km per uur door mijn grijze dinges. En dit allemaal terwijl ik met mijn buske steeds van A naar B rij, met het gevolg dat ik vandaag minstens 5 keer vergeten ben om aan een halte te stoppen omdat er iemand af moest en dat ik zeker 5 keer aan een halte gestopt ben waar er niemand op of af moest. Verstrooiing alom. Wat een boek allemaal niet teweeg kan brengen. Ik ben ondertussen begonnen aan een nieuw boek: "Denk Groot, Wordt Rijk" van Napoleon Hill. Ben nog maar juist aan het eerste hoofdstuk begonnen of het is al prijs. Voorlopig blijft het nog bij groot denken maar ik denk dat ik al achter het geheim ben gekomen en dit al vanaf het begin. Nu verder uitwerken (en verder lezen) maar ik ga nu nog niet te veel uitwijden want mijn alter eega leest mijn columns ook en ik wil ze niet verontrusten, hihi.

Oh ja, by the way wil ik bij deze weg mijn vrouwke ne keer in de bloemekes zetten. Als er iemand een medaille verdiend voor moed en zelfopoffering is zij het wel. Wat zij in die 13 jaar al heeft moeten doorstaan en in de komende 13 jaar nog moet doorstaan is ongelooflijk. Ik besef maar al te goed (ook al laat ik het niet altijd merken) dat ik het getroffen heb met zo'n fantastische all round duizendpoot. Mijn leven is een chaos (in mijn hoofd dan toch, alhoewel bij nader inzien ook daarbuiten) en zij zorgt er toch maar steeds voor dat alles op zijn pootjes terecht komt. Er doen haar dat maar weinigen na, mercikes mijn lief klein boterbloemeke xxx.

En ik schrijf dit niet omdat ik weet dat er kapers op de kust zitten en dat nog wel in onze vriendenkring. Ik ga geen naam noemen. De persoon in kwestie zal wel weten waarover ik het heb, als hij het leest tenminste.  Ik koester echter geen wrok maar bij deze is dus de boodschap overgebracht dat ik van alles op de hoogte ben, ook wat er een paar jaar geleden is gebeurt. Ik kan hem ook zeggen dat ze verder niet geïnteresseerd is om verder af te spreken, toch niet met hem alleen.

23:00 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.