17-11-07

 

Pff, eindelijk thuis van mijn werk. God wat haat ik toch die late shifts. In 't vervolg zal ik mijn bus moeten nakijken want toen ik op de Ijzerlaan richting depot aan het rijden was bleek er nog iemand op te zitten. In 't slaap gevallen. Oeps, die zal te voet terug moeten want er waren geen bussen meer.

Op de bus heb je ook heel wat tijd om na te denken hoor. Zoveel soms dat ik de mensen gewoon vergeet af te zetten als ze gebeld hebben. Dan ben ik met mijn gedachten mijlen ver weg. Alleen mijn ogen op de baan maar voor de rest diep weggezonken tot ik op de verre achtergrond plotseling een geroep hoor: chauffeur, chauffeur stoppen aub, je bent de halte al gepasseerd. Oeps, I did it again.

Ik moet dringend terug dagdoelenlijsten maken. Zeer effectief als je je er aan houdt tenminste. Het grote voordeel is dat je dan weet wat je die dag allemaal nog moet of kan doen. Je schiet niet in het wilde weg zoals gewoonlijk en met het gevolg dat er op het einde van de dag toch iets is gebeurd.

Mijn boek is bijna uit (Succes zit in ieder van ons - Paul Hanna) en ik heb de smaak terug te pakken. Geen kranten meer in de bus (die brengen toch alleen maar slecht nieuws). Nee, dan kan ik beter boeken lezen die mijn geest verruimen en inspireren. Als ik die boeken nu ook nog kan toepassen dan ben ik vertrokken.  Volgende boek is: Denk Groot, Wordt Rijk van Napoleon Hill. Als ik zo die boeken lees dan begint het echt  te kriebelen om hier trainingen over te geven om deze kennis door te geven aan anderen.

Mijn beste kameraad is hier heer en meester in. Helaas staat hij op non actief. Ik zou blij zijn als hij hiermee terug begint want ik weet dat dit zijn lang leven is. Bij deze is hij aangemoedigd om terug te beginnen want ik weet dat hij dit zal lezen :-)

Ook Herbalife begint echt wel terug te kriebelen. Ik mis die trainingen enorm (vooral het geven van de trainingen). Ik was altijd wel zeer zenuwachtig, maar ik voelde me achteraf er toch wel goed bij en het smaakt echt wel naar meer. Niet alleen naar producttrainingen toe maar ook naar persoonlijke groei. 2008 zal een jaar worden om nooit meer te vergeten, watch me.

02:08 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.