14-11-07

Lekker vroeg

5:26 en nog een kwartiertje voor ik moet vertrekken naar het werk. Ben gisteren dus gaan fitnessen. Ik heb eigenlijk alleen gelopen, een half uurtje  en 5,6 km gelopen. Niet slecht om zo lang stil te liggen. Zou het misschien door het stoppen met roken komen?

Volgende maandag gaan we ons programma opzetten. Was gisteren in een ontzettend vrolijke bui. Niemand dat me van humeur kon veranderen. Heb me voorgenomen om niet meer direct mij te ergeren aan de varkens in het verkeer, of elders. Mijn rekening van eigenwaarde is al een pak hoger en hoger die is hoe minder erg dat je je stoort aan al die kleine ergernissen.

Begin meer en meer reacties te krijgen op mijn artikels en dat doet me deugd. Zo heb ik al één vaste klant die steeds reageert, hihi. Dank je Tante Bibi :-) . Ook Wan heb ik terug gehoord. Was leuk en die mooie woorden is maar een kleinigheidje wat ik kan doen. Het is zeker niet zielig en pathetisch. Iedereen heeft dit nodig hoor. Wat die kadertjes betreft, dat zijn die gele kadertjes waarin je rubrieken staan zoals archief van de maand e.d.

Allé, ondertussen is het tijd om te gaan werken. Kom strakskes nog wel ne keer terug. Ik heb de smaak te pakken van het bloggen.

xxx

05:38 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hihihi super dat je weer aan het sporten bent ! ach het is mens eigen om zich dood te ergeren aan het verkeer en hele kleine dingen ...de ene dag gaat dat beter om het niet te doen dan de ander....toch ?.. en al gebelt met petekindje ? ;-) .

groentjes

Gepost door: BiBi | 14-11-07

Kijk nou ! Heej Ben ...ben ik alweer ;-) ...zie hier wat ik vind...zomaar een weblog nog op skynet whahaha ik loop ook overal rond !.....ik ga een gedeelte hier beginnen ...wat kan zet ik daar neer wat niet gaat naar de andere :-) kan je ook eens bij mij meelezen ;-)

groentjes !

Gepost door: BiBi | 14-11-07

De commentaren zijn gesloten.