13-11-07

Over stemmingswisselingen gesproken

Ongelooflijk hoe mijn stemmingen kunnen omslagen. Gisteren was ik nog ontzettend onzeker (nu ook nog, maar het stoort me nu niet :-) ). Ben gisteren terug begonnen met boeken te lezen en ik moet zeggen dat het onmiddellijk zijn vruchten heeft afgeworpen. 2 nieuwe afspraken gemaakt gisteren. Eén voor gesichtsbeheersing en één voor het stoppen met roken. Toeval bestaat echt niet hoor mensen, neem dat maar van mij aan. Uw denken crëeert de werkelijkheid. Als je positief gaat denken komen er positieve dingen op je af. Ik heb een link toegevoegd met boeken die je absoluut zou moeten lezen. Slechts 5% van de bevolking gaat vooruit in het leven en weet je waarom? Omdat ze blijven leren, lezen en aan hun zelf blijven werken. Zolang je dit doet ga je vooruit. Ook al is het soms trager dan je zelf wilt.

Binnenkort ga ik wat meer over ADHD schrijven maar heb momenteel niet echt de tijd voor. Mijn brains gaan sneller dan ik mij kan voortbewegen (ook typisch aan AD(H)D'ers. Trouwens gisteren is er dus weer niets in huis gekomen van mijn bureau op te kuisen ed. maar geen nood once upon a day there comes a time, hihi.

See you soon

xxx

11:10 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ah ik kom je even herinneren dat je vandaag uhh ...je petekind moet feliciteren (?) ....zoiets was het :-) heeej ondanks de chaos hier is het me gelukt !

Gepost door: BiBi | 14-11-07

Hello again! Ha! Zie: nog even en we kunnen een adhd-bloggers-collectief vormen! Ik zet je adres zeker op mijn blog hoor! Wat die kadertjes betreft... Welke kadertjes wil je zeggen? Bedankt trouwens voor je mooie woorden; 't is zielig en pathetisch, maar soms heb ik die hard nodig! Thanks. Succes met de fitness, de blog, de boeken, en alles wat je onderneemt. Tot gauw!

Gepost door: Wan | 14-11-07

De commentaren zijn gesloten.