11-11-07

Frustraties alom

Goh,

Het is me gewoon gelukt om dit weekend even tijd te maken om te bloggen. Soms vraag ik mij af van wat sta ik hier te doen? Warom ben ik hier. Ik probeer vanalles om een zaak op te richten en er komt weinig tot niemand op af. Weten dat je echt wel iets goed hebt, zie maar naar ons. Hoe kan ik nu in godsnaam de mensen duidelijk maken dat ze dat ook nodig hebben?

Neem nu die Luxopuncture. Het werkt, ik weet het. Ik ben gestopt met roken dankzij Luxopuncture. Als je dit dan vertelt aan anderen dan kijken ze je aan of je komt van een andere planeet ofwel luisteren ze aandachtig en vragen ze hoe het werkt en daar blijft het dan ook bij. Ligt het aan mij misschien?

Ook mijn familie en vrienden kijken gewoon de kat uit de boom. Ik heb echt het gevoel dat ze mij niet serieus nemen. Ze zeggen van: lap, hij heeft weeral wat anders. Met wat gaat hij volgende maand weer afkomen? Ik heb altijd degene geweest die vrolijk is, al fluitend door het leven, een grap en een zwans. De clown van de familie en vrienden maar wat heb ik er aan als ze mij niet serieus nemen. Ik probeer met serieuze dingen bezig te zijn, het kostbaarste bezit van een mens namelijk hun gezondheid en ze laten het gewoon links liggen. Zééér frustrerend is dat en ik weet nie hoe ik het moet omkeren. Suggesties altijd welkom.

 

15:42 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Heeej die Benny,

Ja joh frustraties genoeg zo he...Helaas..ik ben nu al een aantal jaar gestopt met roken. Weet je je moet maar zo denken..."mensen willen niet veranderen" als iemand echt intresse zou hebben zouden ze er meer mee willen doen...maar meestal vinden mensen het "wel prima" zo ...een mens is moeilijk te veranderen ...gewoonte dier ook. En een kudde dier ..bleeehhh ze zijn net schapen dat betreft...Blijf je zelfs blijf geloven in de dingen die je doet en vooral blijf je zelf !!! en dat ..dat is het allerbelangrijkste en dan kom je er wel

Bianca ( je weet wel tante bibi ;-) ) ( die malle muts van het feestje bij tante Wi hahaha ) ....

..ik heb al jaaaaaaaaaaaaaren een weblog alleen weet niemand er van ....en ..ja dat wil ik voorlopig ook zo houden ...lekker prive ..anders schop ik teveel tegen andermans schenen ;-)en dan moet iedereen weer zeuren ...

Gepost door: BiBi | 12-11-07

Frustraties Hoi Tante BIBI, dank je voor je reactie. Ik was aangenaam verrast. Ik zal allicht tegen andermans schenen schoppen maar dat is dan maar zo. Het kan opluchten en ze moeten me maar nemen zoals ik ben.

Gepost door: Benson | 12-11-07

De commentaren zijn gesloten.