12-07-07

 

Mijn teentje is zwaar gekneusd. Ik kan echter al wel in min schoenen dus dat valt wel mee. Gisteren weeral naar Zandhoven geweest. Ik ben al sinds mijn 16de vrijwillig medewerker van ziekenzorg en normaal gezien ga ik alle jaren één week mee op vakantie. Wegens te weinig verlof kon ik dit jaar niet mee en dat vind ik zeer jammer.

Ondertussen is er weeral een nieuw plan in mijn brein spontaan ontstaan (zoals dikwijls). Ik wil volgend jaar op de vakantie een benefiet 'sterren op de dansvloer' organiseren. Opbrengst gaat integraal naar de vakantie van Ziekenzorg.

Ideeën zijn altijd welkom

Vervolg komt nog

13:40 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-07-07

 

Gisteren hevige ruzie gehad met mijn zoon. Luisteren is iets wat niet in zijn woordenboek staat. Ik heb heel wat geduld (met sommige dingen toch)  maar er zijn grenzen en hij was er over. Kwam er nog bij dat hij zijn zuster constant aan het uitmaken was voor trut en dat deed de deur toe. Ik schoot in een Franse colère en met het uitvliegen stoot ik mijne kleinste teen toch wel zeker. Met het gevolg is dat mijn teentje alle kleuren van de regenboog heeft en bijna zo dik is als mijne grote teen. Moet toevallig morgen toch naar de dokter, dan kan ik het ineens laten nakijken.

 

Moet naar de dokter om bloed te laten nemen en ik heb een verslag nodig waarin staat dat mijn schildklierfunctie stabiel is. Na bijna 8 maanden komt er eindelijk schot in de zaak betreffende mijn aanvraag voor inspecteur bij de politie. Heb in januari mijn derde exaam gehad en ben toen medisch ongeschikt verklaard geweest omdat mijn medicatie te hoog was. Pure discriminatie en dat hebben ze blijkbaar nu eindelijk begrepen. Had ook al een klacht neergelegd bij het Centrum voor Gelijke Kansen omdat ik nog steeds niets gehoord had. Een week later kreeg ik de brief in de bus dat ik nog bijkomende attesten moest afleveren vooraleer ze een definitieve uitspraak gingen doen. Ze hadden al wel 2 keer mij medisch ongeschikt verklaard en blijkbaar zijn ze er nu op aan het terug komen. Blijkbaar zijn er reeds 5 gevallen gekend die net hetzelde meemaken als ik bij de politie alleen ben ik de eerste in Vlaanderen. Ik heb weer de primeur .

 

Groetjes,

 

Ikke

11:24 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-07-07

Uitstel

Uitstellen, uitstellen en nog eens uitstellen. Wat ben ik daar een kampioen in. Ben weeral een paar dagen aan het zeggen: "moet dringend nog eens een berichtje op mijn blog plaatsen" maar iedere keer weer stel ik het uit. Heb nogal een zware week achter de rug. Heb met de vroege gestaan. Maandag om 3.45u begonnen en de rest van de week rond 5.00u. Overdag moeite doen om niet in slaap te vallen anders kan ik 's avonds weer niet slapen. Tegen de negenen in bed en daartussen nog wat klussen, dan schiet er niet veel tijd meer over om te bloggen. Mijn bureau is nog steeds een puinhoop. Ook dat schiet van geen meter op.

Ondertussen zijn we nog hulp aan het zoeken voor onze dochter. Ze kampt met leerstoornissen en moet bijgevolg het eerste jaar opnieuw doen. We gaan ze ook laten testen op ADHD zodat we haar nog beter kunnen helpen. We hebben testen laten doen op rekenen, lezen en psychomotoriek en het blijkt dat ze 3 tot 7 maanden achterstand heeft. Kost dat stukken van mensen die testen, niet te doen. Voor 3 testen en 2 gesprekken mochten we 280 € ophoesten. Als we dan ook nog eens via dat centrum (De Puzzel) de begeleiding zouden doen dan kost ons dat maandelijks een 300 €. Geldwolven dat dat zijn. En als het dan nog eens met een beetje emotie was, nee. Je bent gewoon een nummer.

Ondertussen hebben we al vernomen dat we via een logopediste kunnen werken. Scheelt al een heel stuk op de financiële borrel. Niet dat we het er niet voor over hebben maar als het op die manier kan is het mooi meegenomen natuurlijk.  

Met de zoon was er geen probleem. die fietst door de basisschool heen. Hij had 86% maar eigenlijk moet hij gemakkelijk in de 90 halen. Ga hem motiveren zodat hij dat volgend schooljaar kan behalen. Hij moet leren studeren want anders gaat hij het in het middelbaar moeilijk krijgen. Vandaar dat ik hem wil motiveren om boven die 90 % te zitten.

Allé, het is me dan toch gelukt om iets te schrijven. Hopelijk hou ik het nu wat beter bij. Ik ga mezelf niet de belofte maken want anders loopt het toch weer in het honderd.

Groetjes en prettig weekend,

Benson

14:21 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |