06-07-07

Uitstel

Uitstellen, uitstellen en nog eens uitstellen. Wat ben ik daar een kampioen in. Ben weeral een paar dagen aan het zeggen: "moet dringend nog eens een berichtje op mijn blog plaatsen" maar iedere keer weer stel ik het uit. Heb nogal een zware week achter de rug. Heb met de vroege gestaan. Maandag om 3.45u begonnen en de rest van de week rond 5.00u. Overdag moeite doen om niet in slaap te vallen anders kan ik 's avonds weer niet slapen. Tegen de negenen in bed en daartussen nog wat klussen, dan schiet er niet veel tijd meer over om te bloggen. Mijn bureau is nog steeds een puinhoop. Ook dat schiet van geen meter op.

Ondertussen zijn we nog hulp aan het zoeken voor onze dochter. Ze kampt met leerstoornissen en moet bijgevolg het eerste jaar opnieuw doen. We gaan ze ook laten testen op ADHD zodat we haar nog beter kunnen helpen. We hebben testen laten doen op rekenen, lezen en psychomotoriek en het blijkt dat ze 3 tot 7 maanden achterstand heeft. Kost dat stukken van mensen die testen, niet te doen. Voor 3 testen en 2 gesprekken mochten we 280 € ophoesten. Als we dan ook nog eens via dat centrum (De Puzzel) de begeleiding zouden doen dan kost ons dat maandelijks een 300 €. Geldwolven dat dat zijn. En als het dan nog eens met een beetje emotie was, nee. Je bent gewoon een nummer.

Ondertussen hebben we al vernomen dat we via een logopediste kunnen werken. Scheelt al een heel stuk op de financiële borrel. Niet dat we het er niet voor over hebben maar als het op die manier kan is het mooi meegenomen natuurlijk.  

Met de zoon was er geen probleem. die fietst door de basisschool heen. Hij had 86% maar eigenlijk moet hij gemakkelijk in de 90 halen. Ga hem motiveren zodat hij dat volgend schooljaar kan behalen. Hij moet leren studeren want anders gaat hij het in het middelbaar moeilijk krijgen. Vandaar dat ik hem wil motiveren om boven die 90 % te zitten.

Allé, het is me dan toch gelukt om iets te schrijven. Hopelijk hou ik het nu wat beter bij. Ik ga mezelf niet de belofte maken want anders loopt het toch weer in het honderd.

Groetjes en prettig weekend,

Benson

14:21 Gepost door Benson in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.